Image00001.jpeg
Algemene voorwaarden

Branchevoorwaarden

Zijderlaan hanteert bij de uitoefening van haar werkzaamheden onderstaande voorwaarden.

Op al onze logistieke diensten zijn de Physical Distribution Voorwaarden 2000 van toepassing, gedeponeerd ter griffie van de Arrondissementsrechtbank te Amsterdam onder nummer 177/2000 en Rotterdam onder nummer 116/2000.

Op al onze transportdiensten zijn de Algemene Vervoerscondities 2002 (AVC 2002) van toepassing, gedeponeerd ter griffie van de Arrondissementsrechtbanken te Amsterdam en Rotterdam. Bij internationaal vervoer zijn aanvullend op de AVC 2002 de CMR vervoerscondities van toepassing. 

Voor de handelsonderneming zijn de verkoop-, leverings- en handelsvoorwaarden, zoals deze zijn gedeponeerd bij de Arrondissementsrechtbank te Rotterdam, van toepassing.

Op alle bovengenoemde diensten zijn de Transport en Logistiek Nederland algemene betalingsvoorwaarden van toepassing, zoals gedeponeerd ter griffie van de Arrondissementsrechtbank te ’s-Gravenhage op 02 juli 2002 aktenummer 69/2002.

Disclaimer

De website van Zijderlaan wordt regelmatig onderhouden en uitgebreid. Hoewel de informatie op de website van Zijderlaan correct was op het moment van invoer, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid op onjuistheden die ten gevolge van het doorgeven via het internet kunnen plaatsvinden. Alle informatie die wordt gegeven kan worden gebruikt door de bezoeker, met inachtneming dat Zijderlaan niet aansprakelijk is voor verlies, aansprakelijkheid of extra kosten door wat voor oorzaak dan ook, zowel geheel als gedeeltelijk, die kunnen ontstaan bij het gebruik, direct of indirect. Zijderlaan houdt zich het recht voor tussentijdse veranderingen en aanpassingen door te voeren zonder kennisgeving vooraf.

Voor meer informatie over de website van Zijderlaan kunt u contact opnemen met Jolien van Niekerk, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.