17075---239.jpg
Kwaliteit

Onderscheidend in constante levering van kwaliteit

Onze vakbekwame en professionele chauffeurs zijn betrokken bij het gehele proces. Wij bieden nascholing en externe (klantgerelateerde) opleidingen, waardoor zij werken volgens de recente eisen van kwaliteit, vanuit de opdrachtgever en de maatschappij. Al onze chauffeurs spreken de Nederlandse taal. Ze zijn gedreven in hun vak en hun extra inzet wordt zeer gewaardeerd door onze opdrachtgevers.
Zijderlaan creëert draagvlak voor de totale bedrijfsvoering door direct, open en kritisch met elkaar te communiceren. Hierdoor pakken we kansen gezamenlijk op en is er een hoge commitment van de medewerkers.

Doeltreffende oplossingen op maat

De trend van specialisatie naar ‘core-business’, zowel voor Zijderlaan als haar klanten, manifesteert zich de laatste jaren steeds duidelijker. Dit geeft Zijderlaan de kans om zowel in transport als in logistiek steeds gerichter met de klant mee te denken en voor de meest doeltreffende oplossing te kiezen.

Zijderlaan blijft zich richten op de nieuwste ontwikkelingen en kansen in de markt, óók om onze opdrachtgevers daarvan te laten profiteren. Deze inzet wordt door onze opdrachtgevers als zeer waardevol beschouwd waardoor wij steeds vaker langdurige partnerships zien ontstaan. Gericht meedenken en oplossingen ‘out of the box’ aanbieden, resulteert in efficiënt en indvidueel maatwerk.